O nama

 

TRGOELEKTRO je firma koja je osnovana 1988. godine. Na samom početku bavili smo se prodajom i proizvodnjom električnih kotlova manjih snaga i u manjm količinama, na lokalnom nivou. Trudili smo se da pre svega svojim klijentima pružimo kvalitetan i pouzdan proizvod sa povoljnom garancijom i servisom.

Kako je vreme prolazilo potražnja za našim proizvodima je rasla i težnja ka kvalitetu dovela je do plasiranja našeg proizvoda na šire trzište, te se sada naši proizvodi mogu naći i van granica naše države.

Firma je stalno težila ka novim dostignućima i stvaranju novih proizvoda. Danas, u ponudi imamo širok spektar električnih kotlova, prilagođen svim standardima, kao i seriju električnih kalorifera pogodnih za zagrevanje manjih prostorija.

Najnovija linija naših kotlova je proizvod želja naših klijenata. U saradnji sa renomiranim  proizvođačima u našim proizvodima nalazi se procesna oprema svetskog kvaliteta. Rad kotla je bešuman, dok su dizajn i dimenzije kompaktne i zadovoljavaju sve potrebe.